Sunday, June 26, 2011

BENCI!!!!!~

benci sgt hari ni cz bgn lmbt... dh lah hari ni kuliah klast fiqh, dh tu terlmbt lak bgn...
mlm td tdo kul4, tunggu vdo lmbt gt, aku pun tdo lah..
dh ngntk ms tu....
mulanya nk tdo kul2, tp mata xngntk lagi..
so, akupun tgklh cte Full House, 1episod jerk...
dah tu, nk tdo, xleh gak, tgk lagi 1episod..
tp xsampai habis lah, setengah jerk...
dh tu, kul4 tu bru aku tdo..
set jam nk bgn kul5, cz nk sahur, terbgn cz mbe masuk bilik..
amik air n cawan...
actually, aku dh sediakn semua lengkap atas meja stdy mbe aku...
mknn, air, heater, n milo 3in1 kt ats meja dia..
dia xde, dmm blk kmpg,.. smlm gtw aku dpt cuti 2hari..
dh tu aku bgn tgk2, jam dh kul 5.30...
xsuke cz mbe aku yg masuk tu men amik jerk yg aku sediakn tu..
bkn utk die pun, p utk aku...
ap lagi, bgn terus mkn.... sahur...
lps mkn, sambil minum air, sambung tgk cte tu yg aku tgk setengah tu sampai abis 1episod..
lps tu, solta, then kejut si dia bgn... :)
dh tu aku tgk, loading vdo yg aku edit smlm dh siap, nk bg kt mbe aku utk combine,
die lak tdo... urmm.. aku pun ap lg tdo lah..
p dh set alarm nk bgn kul8.15..
maybe dsbbkn aku xtdo mlm td kot, aku terlajak sampai kul9.30...
mbe yg amik air aku tu, kejut aku bgn ty nk g kls x? lw x die nk sign kn..
aku tgk jam dh kul9.30, vdo xsiap lg, nk anta hari ni, leader nk tgk pg ni...
terus amik pendrive, copy, paste vdo tu terus bg mbe aku yg wt lagi separuh tu..
die tdo aku kejut, sampai hilang ngntk dia td....
lps tu wt lah, combine vdo, then loading lagi...
tgk2 jam dh kul9.50.. dgn keadaan yg bru bgn tdo, terus mrh diri sendiri cz cuai bgn lewat..
sedih yg teramat sgt......
aku gtw kt leader, cd sampai kt tgn die ptg ni, mbe aku t yg anta kn..
aku malu nk beradap dpn dia.. malu sgt..
lgpun, hari ni nk berkurung... denda diri cz cuai...
sbb tu aku kata, benciiiiiii!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!~~~ xsuke cm ni.....!!!~~