Monday, February 2, 2015

Cinta monyet dh takde

Hi bloggie...

Minggu lepas, çinta monyet aku dh nikah... huhuhu
Minggu ni majlis kt umah dia pulak...
Mcm x sangka kan, masa berlalu sekejap sgt...
Pejam celik, dia dah kahwin dah...

Ad juga dia jemput, dlm group whatssup,
Rasa mcm serba salah je nk pergi...
Yelah, sebelum ni pernah jd kes,
Bila aku muncul semula...
Hurmm...

Xpelah, dah jadi laki org dah pun dia tu...
Wtpe aku nk pndg lg...
Just pndg sepi je dah lah..
Lagipn, aku ad si tembam aku yg sorang tu...
Dgn lesung pipit dia... hehehe...

Oklah kawan, semoga hidup kau bahagia selalu...
Kalau msg doa yg aku hantar tu wt ko rasa semak and bini ko rasa tergugat dgn msg aku yg berniat baik tu, better ko block whatssup, fb aku, wechat, ig, twitter dr aku npk ko dan ko npk aku dan bini npk nama aku dlm friendlist ko or anything... remove habis2an...
Sebab aku xnk jadi pengacau hidup orang... even aku berniat baik, mendoakan kalian... k...

Semoga bahagia sampai ke syurga, amiinn...