Sunday, September 25, 2011

~hari yg paling epi!~~

bermulanya hari yg epi tu dr mood yg sedih sesgt n stress..
nth cm ne, kaki aku rs nk kuo dr rumah ni...


dgn pantas, slps habis kls, aku kms baju aku utk 3ari kuo,

then aku col mbe aku utk amik aku nnt kt bstnd...

pd mulanya aku xtahu nk g ane,

aku pun ikutkn hati yg degil ni dn nekad utk kuo umah sbb mula dh terasa tension menggila...

nth knp, ttbe semua org cm nk menjauh dr aku lps aku blk dr kpg ri tu..

cm aku ad wt slh beso jerk...

so, aku pun amik kptsn utk kuo umh, bukn blk kpg, tp jumpa org yg leh wt aku rs tng..

tmpt yg aku rs cool n tng pd aku..

akhirnya aku pun pergilah beli tiket membawa diri jauh dr umah...

aku pn wt janji, n mbe aku pun tunggu aku...

dia ad sekali..

pg sabtu aku sampai, pg tu aku jln2 dgn die, sampai mlm, mkn kt pizza, then jln2 kt kota tu..

lps tu, blk... huhu

tp kngn kt pizza mmg xleh lupa lah.... hua88



dn yg ni hidangannya :)

pizza royal masala n chocolate volcano :) cedap :)


haaa.... cdp x???? huhuhu....

cdp an.. hehehe... tu pun blk ad lapor lagi lah.. hehehe...

tp aku minum air jerk :) huhu...

mmg ilang lah tnsn aku an... dpt tgk ktngn alam waktu tu :) huhuhu

yg penting aku epi!!~

yippi!!!~~






































Wednesday, September 14, 2011

aku xtahu ap aku rs skrg ni...
p mlm td aku wt die mrh kt aku sgt2..
tnsn yg xdpt dilpskn, akhirnye, nth knp aku sesak nfs....
mmg cm tu lau aku ad mslh mendadak..
p mlm td, sesak nfs dlm keadaan aku xsedar...
die kata aku kutuk die pdhl aku tegur die jgn bersikap cm tu...
selfish, xnk dgr pendapat org lain... slh ke aku tegur????
tp knp die kata aku kutuk die??
cikit pun aku xde niat cm tu kt die, mlhn, cara aku ckp tu, leh di ubah jd bahan gurauan lw die x amik serius or wt x endah....
bila die dh msg cm tu kt aku, rs ati nk jerk g jauh dr idup die...
aku dh byk sshkn die, sshkn ati die... ap lg die tunggu aku yg xguna ni????
knp dia msh syg aku lg even aku dh wt die mcm2?
lw aku mati mlm td, ap perasaan die??
atau die x rs ap2, atau die still mrhkn aku???
atau pd die mmg ptt pun aku mati????
nth lah... aku xtahu skrg ni aku nk wtpe....
mnx mf?? perkataan mf dr aku dh xdaya nk lafazkan lg...
aku rs die pun dah muak dgr kata maaf dr aku...
better die cari org yg lebih baik dr aku, tgglkn aku utk ketenangan diri die...
ermm... nthlah.... aku akui salah aku...
die mrh aku cm tu sekali, rs cm nk ilangkn diri ni dr idup die wt selamanya...