Wednesday, July 6, 2011

~something missing~

semalam aku ad cte an sal die kt cni..
ermm.. die busy... busy dgn keje...
xksh pun.. p xkn lah sampai benda yg.. erm nth lah..
igtkn lek, sedih lah..
die x cam dulu lagi dh..
x byk cte, byk berahsia dgn aku..
byk simpan, byk yg dia sembunyikan..
ap2 hal x gtw aku..
tahu2 jerk, die dh kt kmpg, tahu2 jerk, die kt jb lek...
nthlah.. kdg rs diri ni xpemting pun ad..
kdg rs die xsuke pun ad... sedih...
hubungan ni dkt setahun dh..
makin lama rs makin erat..
p bila ad hal2 cm ni, perasaan2 cm ni, rs nk lps jerk...
dulu, salu gak msg... skrg dh x..
nah 1 hari tu, dia gtw, dulu skrg lain.. x sama..
dulu die x byk keje, skrg die byk keje..
dulu lain skrg lain...
ye, mmg betul pun dulu lain skrg lain...
dan dia pun sama..
dulu lain skrg lain...
dulu care aku lebih, skrg xrs cm tu pun..
dulu jaga aku lebih skrg dia biarkn jerk..
dulu ap2 hal gtw, skrg x pun... even 1 msg...
aku msg kt fb, gtw ap aku rs, xlyn pun..
nth2, xbuka...
hurrmm.. nthlh, rs cm dh xpenting jerk aku ni..
msg aku mlm.. tu pun skjp2..
kul1, msg say nite... then esok pg, aku col subuh..
tu pun x suke aku ckp lama...
lps tu, ptg msg jp...lps tu, mlm msg kata, nk wt keje,,,
bila ty keje ap, ckit xgtw...
byk sgt rahsia dgn aku...
sampaikn kdg ad gak aku pk bukan2.. p sape lah aku nk menjangka mcm2 kt dia...
nthlh... skrg ni, ikut hati je lah...
biarlah dia, nk msg aku bls, xmsg aku diam..
dia col aku agkt, xcol aku diam..
die ty aku jwb jw[n yg bse dia dgr n nk even bukan ap yg sbnrnya...
aku letih... LETIH LAGI!!

~dh lama an~

ermm... dh lama x cte sal die.. an2?
lama sgt, sampaikn dia kata, xde ke cte sal a***** kt blog?? huhuhu
mnx di cerita.. hahaha.. yelah2, b cte ea.. :) huhuhuhu
dia skrg busy, tgh cuti p xlama lagi dh nk g kedah..
p xde ke ingin nk jumpa jp???
xleh ke dtg jp kt paloh?? erm???
oklah, die busy dn mcm2 nk wt lg kt johor tu.. ok.. fhm.. :)
xksh pun, lau die dtg pun, kire advance lah bg aku cz dpt jumpe die an.. :) ehe... 'gediks!' huhu
ala, bukan salu pun.. huhuhu
tapi,....
dia dh x cm dulu..
x tegas cm dulu.. even dulu aku rs cm terkongkong, p better aku cm tu dari aku bebas sgt,, an3...
bukannya xnk cte sal dia, p dh die busy an, nk cte ap... :P bwekk! haha
oklah, keje tu elok2 ye... jgn kalut2 sgt wt keje tu... ye..
even kamu dh x salu dgn saya sbb busy, sy fhm kamu :)
even kamu rs sy xfhm kamu, sbnrnya sy fhm kamu.. :)
cuma kg2 tu betul2 rasa kehilangan..
mnx mf lah diri n xdpt nk wt yg terbaik utk hubungan ni memandangkan kita belum ada ikatan..
harap ianya xlah membuatkan kamu rs sy kejam terhadap kamu...
begitu menghiris hati kerenahku, ku faham itu.. mfkn daku.. :'(
kdg2 bila igt lek, xsangka dalam diam ap yg sy wt ni melukakan kamu...
mfkn ku ye...
andainya diri ku ini telalu benar menghiris hatimu, carilah penggnti dan jika itu berlaku benar, ku mengerti keputusanmu....
ada lagi yang lebih baik dr diri ku,...
andai ini membuatmu tidak selesa, mfkn ku.. :'(
ish! aku xnk cm ni lah...
aku nk epi jerk n cm bse.. p yelah an, ne ad sesuatu yg epi selalu..
mnx mf byk2 lau salu sgt ngajukk...
mnx mf cz salu nyushkn...
xtahu nk wt ap lagi, nk bg hati kamu itu sng dgn ku....
aku salu di sisimu pun salu sshkn kamu....
sbnrnya, aku sedih jika kamu terluka, aku sedih bila kamu sedih,
aku ssh bila kamu ssh..
kamu jgnlah berahsia sungguh dgn ku...
ya... mnx mf :'(

~cermin mata patah~

pertama dalam sejarah, cermin mata aku patah.. huhuhu
tadi lah lepas abis exam last td, mbe aku tu, epi gile exam dh abis,
sampaikn terlanggar aku, patah cermin mata aku huhuhu...
kelakar an..
sebelum ni belum pernah lagi cermin mata aku patah..
kalau rosak pun bukan sebab patah.. :)
kebetulan, ad dak ni lalu, care lah, melebihkan dia :) huhu...
dia pun x care cm tu td.. die gelakkan ad lah.. hampeh :P
huhu... la ni, xe mood nk cte byk cz penat..
mlm kang nk mkn kt mama chops.. :) hehehe
daaa~~

hardisc2!!~

nak hard discccccccccccc........
waaaaaaaaaaaa~~~~~ bestnye lau dpt hard disc cm mbe aku nye tu..
wane pink!!! pink2 maroon.. ha cm ne tu???
hahaha... cntk au hard disc die.. 1 tera nye, rm300 lebih... huhuh
aku nk gak,, rimas lah ntbk aku lmbt gila loading.. huh..
lau ad hard disc, sng ckit, semua hiburan ltk dlm tu...
dn lagi, lehlah amik game.. hehehe :)
nk gak hard disc pink...
p die kata t nk belikn, mnx nk wane pun kata aku mnx mcm2.. huh! :P :P :P
pdhl nk pilih wane jerk kotttttttttttt.. :P
hehe.. g penting dpt hard disc! :D huhuhuhu

semua nk balik.. :(

la ni, exam dh habis..
short sem nye exam, baru lah aku merasa cuti sem yg pjg dan xseberapa pjg ni.. huh..
ramai gak mbe2 aku yg balik ptg ni... erm, xe lah ramai mn pun dlm umh yg balik, 3org jerk..
lau x, 4org balik...
yg balik lambat aku n ad lagi 2org balik lambat, 9hb baru blk.. ngeh3 :)
lw kutkn hati nk jerk blk eso, p di sebabkan akk aku nk amik hari sabtu ni, so baliklah dgn die..
tapi aku g sepang dulu, tmpt sedara mentua die lps tu baru blk paloh,,, wee~~
balik jerk paloh t, lehlah amik lesen.. huhu...