Friday, October 22, 2010

~jumpa dia~

22/10/2010, jumaat, 11.30 pg..
bloggie..
hari ni, tanpa aku sangka, aku jumpa die...
gembiranya hati.. malu pun ad.. rs cm x percaya pun ad...
aku rs cm aku mimpi jerk hari ni...
aku x sangka die dtg betul2 dpn aku...
semata-mata hantar baju yg aku nk pinjam dari die...
baju melayu putih..
tapi die bg baju jersey, earphone n cd lagu2 arab sekali..
gembiranya...
sblm aku jumpa die tu, aku rs takut sgt..
nth cmne die ek..
lam webcame dgn true x sama...
aku sering membayangkan cm ne die ni sbnrnye...
dan akhirnya, hari ni, die muncul dpn mata aku...
die x seperti yang aku pk kan.... :)
nice, comel, beco?? x lah.. ok jerk.. bse jerk... die x beco lah...
hik3..
die tunggu dlm kereta, aku turun die terus g kat aku n aku masuk kereta die p duk blkg..
jadi boss.. huhuhuk...
kt lam kereta, die bg brg2 tu..
semuanya ad dlm beg kertas...
lagi??? then kitorg berbual-bual.. :)
malu pun ad p cover r an.. hehehe...
bloggie,
ms tu, aku rs rpt sgt dgn die..
erm, die mnx hp nk cek, aku bg..
p die mnx purse, aku x bg..
hehe.. np?
cz dlm tu mcm2 ad n malu lah nk bg brg yg terlalu privacy..
pd aku, purse adlh brg peribadi yg sgt2 peribadi..
aku pun malu nk tgk purse org even kalau org tu bg pun, aku x amik..
malu lah nk tgk...
p td, die nk bg purse die, p aku xnk amik..
ermm...
die bg gambar die, kad matrik maahad n kad matrik smas, sekolah die dulu...
kire yg tu, extravaganza.. huhuhu....
bloggie,
ms die nk blk tu, sedih sgt, rs nk ngs pun ad..
mula sebak jerk, p bile die kata jgn ngs, air mata ku mula nk turun..
aku tunduk then aku terus keluar, x pandang die pun...
mula tu die dh buka kunci pintu, aku berat ati nk keluar..
p pk kn lek, die dh lmbt, so,,,
hurrmmmmm.. aku pun keluar lah..
aku xnk die lmbt smpai umh....
berkali2 aku pesan, drive carefully...
hati ni risau sgt selagi die x sampai umh...
bloggie..
perkara yg paling aku xleh lupa,,
pandangan die.. comel sgt muka die bile die tgk aku then die senyum...
mata die kecik jerk... huhuhu...
sampai bile xkn ku lupa hari ni....
aku harap itu yg kali pertama dan kali terakhir kami berjumpa sblm nikah...
after ni, aku xnk jumpa lg... tkut benda lain yg jadi..
kalau nk jumpe pun, pd hari die dtg pd aku dlm gelaran suamiku...
bloggie,
aku mula rindukan die..
aku mula risaukan die..
aku mula syg die..
dh sebulan..
tapi td, makin kuat hati ni, mengatakan, lelaki ini xkn kecewakan aku...
aku hrp begitu lah...
bloggie,
aku hrp, aku dpt buat yg terbaik utk kami..
aku xnk ulg lg keslhn aku yg lps2..
kdg2 aku cube utk mengelak dari melakukannya..
tapi, secara jujurnya, aku x sengaja aku tlh sakitkan hati die...
sedih aku sbb byk kali wt die cm tu...
bloggie,
aku rindukan die...
aku hrp die dpt ap yg die nk dlm hidup die...
semoga Allah memelihara die sentiasa...
amiiinnnnn...

No comments:

Post a Comment