Saturday, March 11, 2017

.:: 7 BULAN ::.

pejam celik, pejam celik,
dah 7 bulan dah sekarang ni...
menanti masa kelahiran si kecil yang comel ni..

tiap kali dia gerak. rasa bahagia sangat..
walau kerisauan ku agak tinggi,
apa dia buat akt dalam ni...
gitulah..

tapi abang selalu ingatkan,
jangan risau budak kat dalam tu, doa banyak2..

kekadang aku hampir lupa, siapa ygn penjaga terhebat..
tentulah Allah...
dan aku terkadang lupa untuk minta dengan Dia jagakan anak dalam kandungaanku, utkku...

lelaki ke perempuan???
memula nak rahsiakan...
tapi, bila dah scan 2x, ternyata jantina yang sama..

lelaki
bila scan je terus nampak jantina dia..
dalam hati aku, sabo je lah budak ni
xde malu2 tunjuk bebird dia..
dia tahu agaknya, maknya excited nak tahu jantina dia...
hihihihi...

bila dah mula sarat ni,
macam2 rasa sakit yang datang...
yelah, budak dah ada berat kan..
kadang nk bawa tu mcm x larat je...
macam nk terturun je..

hari tu dah g urut dengan tok milah...
memang budaknya turun ke bawah...
apalaagi, di sengkaknya aku and betulkan kedudukan baby...
kata tok milah,. ni kalau x betulkan, nanti susah nak beranak...
memang sakitlah oooiiiiii.... huhuhuhu..
siap kena perli lagi,
baru usik ni ko dah sakit, mcm mana nanti nak beranak?
terasa, deep! hahaha
tap[i tu lah penguat semangat...

sekarang dah 7 bulan 3 minggu...
lagi seminggu nak masuk 8 bulan...
lagi sebulan setengah si kecil comel ni akan lahir..
x sabar nk tgk dia...
huhuhuhu....
xpe, xpe, harapnya dia lahir dalam keadan sihat walafiat, itu dh cukup...
kita jumpa nanti ye syang.. :)

No comments:

Post a Comment