Wednesday, April 23, 2014

Bengang..

hi bloggie...

rasa bengang jp td.. huhu..
kena tegur dgn chief sebab buka lagu terkuat sikit kt office..
ermm.. memang salah aku pun..
I admit it...

ada lagi yang wat aku rasa bengang ni bloggie...
aku plan hari ini aku nak aktifkan semula blog aku yang lagi satu tu..
aku nak buat blog tu as my business online blog..
tapi kan, aku x tahu nak buat macam mana..

I mean, x tahu nak mulakan promotion tu macam mana...
aku ada juga tengok contoh-contoh dari web lain...
entahlah eak, tetiba je rasa down pula...
nak isi blog yang kosong tu dengan gambar tapi gambar x banyak lagi...

entahlah bloggie,
rasa sedih sikit cz hari ini rasa macam my bad day kot...
asyik salah je apa yang aku buat.. ermmm...

No comments:

Post a Comment