Saturday, March 27, 2010

waaa!! customer lari!!~ huhu..

hah! customer lari!!

hahaha.. aku xde pic r tok cte nih, cz x sempat candit.. cte customer ni lak bknnye pe, 1 time, ad lahh dak2 sekolah ne nth ramai sgt dtg, aku pun offer lah tgk2 tudung, ale2, semua lari.. hahahahaha.. aku ketawa terbahak-bahak tgk nye.. sekali dtg cam rombongan, bile pergi cm kambing masuk kandang.. hahaha.. sabar jelah.. lagi cte, ad cina ni, dtg dgn bf die kot, die tgk2 tudung tu, agknye die igt tudung tu, bju meksi yg xde lengan kot, die pun knekan lah kt bdn die, tgk saiz ke x, tibe2 bf die bisik pe nth, die ltk balik.. haha.. ne x nye org x pk tu baju bebek xde lengan, tudung tu, di gantung cam ni,,
aku nye x thn gelak tu, die try yg wane hijau tu,.. mang cantik, nsb die try 1, lau semua? maut... hahaha.. epi2.. huhu..

No comments:

Post a Comment